OG Vorselaar herpakte zich na beschamende prestatie van vorige week ! OGV startte furieus en zette Ezaart de 1e 20 minuten onder enorme druk.Daarna werd het meer gelijk opgaand met en licht veldoverwicht voor OGV.Op de '13 schoot Lembrechts een kans hoog over.Op de '42 een knappe redding van doelman Belmans op en schot van alweer Lembrechts. [b]2e helft: aanvallen resulteren[/b]OGV blijft de aanvalstrom luiden.'50 Piron kopbal op de staak.'60 1 - 0 De Swert neemt hoge voorzet van Lembrechts direct op de slof, De bal raakt onderweg nog een Ezaart verdediger en verdwijnt snoeihard naast Belmans in doel.Daarna nog 4 doelrijpe pogingen voor OGV. Terwijl Ezaart dat er alles aan doet om de gelijkmaker te scoren slechts éénmaal kan dreigen, op de ' 79 wanneer Verscheuren knap redding brengt. Al bij al een meer dan verdiende zege voor OGV tegen een sterk Ezaart.Na een boeiende wedstrijd.De beschamende prestatie van vorige week tegen AC Olen zinderde nog na.Na de wedstrijd bood OGV trainer Nico Janssens zijn ontslag aan, bij het bestuur. [i]Tjén Marien/OG/ ThalsFM.[/i]